Com netejar els grafitis en edificis i locals?

Grafitis: un problema d’urbanisme

En totes les ciutats del món podem veure un munt de grafitis. Avui dia a Barcelona hi ha un gran debat entre les persones que estan a favor dels grafitis i dels que pensen que són un problema en l’urbanisme de les ciutats que afecten a les cases que tenen que contractar empreses de neteja a la ciutat de Barcelona i al maresme.

La majoria de la gent està a favor de què el grafiti és un acte vandàlic. Principalment propi dels joves que volen cridar l’atenció fent pintades i espatllant l’estètica de propietats alienes. Per això, noslatres realitzem neteja de grafitis. Si la teva comunitat està plena de grafitis, pots contractar els nostres serveis de neteja de comunitats.

Però tot i que en molts casos pot ser que sigui així, en altres casos és una forma d’expressar sensacions i sentiments mitjançant el dibuix. Per ells en consideren que és un art. Hi ha moltes postures i opinions sobre aquest tema, però veritablement no tots els grafitis són lletgos i fets malament. Alguns grafitis semblen o son ja considerats veritablement obres d’art.

banski Neteja de Grafiti NetService

On podem trobar grafitis per a necesitar un servei de neteja?

Les parets amb grafitis són un dels principals problemes estètics en el pla urbanístic de qualsevol ciutat del món. Podem trobar fàcilment grafitis sovint a les parets tant dels habitatges particulars, com en negocis o edificis públics.

Si algú fa grafitis a la façana del teu negoci, contracta els nostres serveis de neteja d’oficines. El principal problema a l’hora de fer la neteja de grafitis és que segons la superfície on s’hagi fet la pintada, és complicat de netejar.

Això és perquè la pintura penetra en els porus. Els grafitis solen ser un inconvenient perquè els diferents tipus de pintura que s’utilitzen per fer-los són de mala qualitat, com l’aerosol o l’esprai.

Aquests profunditzen tant a la paret, per tant això fa que sigui complicat de netejar.

La majoria de gent per estalviar a l’hora fer neteja de grafitis, poden cometre errors en escollir els productes químics erronis per fer la neteja. Això el que fa és danyar la superfície on està pintat el grafiti.

L’objectiu que cal aconseguir quan anem a fer una neteja de grafitis no és només eliminar la pintura de la paret, sinó també no danyar la superfície. Les superfícies on és més habitual trobar grafitis són: el totxo, el marbre, el formigó, l’alumini dels senyals de trànsit o la fusta. Primer de tot hem d’identificar quin és el tipus de superfície que cal netejar. D’aquesta manera sabrem quin producte és el més adient. A continuació, t’ensenyarem a com netejar un grafiti fàcilment.

Com netejar els grafitis en edificis i locals?

Pintar a sobre del grafiti

L’opció més ràpida i econòmica per fer neteja de grafitis, que no danya la superfície de la paret és pintar directament a sobre del grafiti amb pintura antitaques. Ha de ser del mateix color que era la paret abans perquè no quedi desigual. Aquest mètode és efectiu especialment en superfície llises i pintades, com parets blanques, o extenses façanes. Podem pintar-ho amb pintura líquida i brotxa, o també està disponible en format aerosol, a gust de cadascú.

Neteja Grafiti Negoci NetService Barcelona i Maresme

Removedors químics

A les botigues de bricolatge de la llar, o inclús als supermercats, pots trobar productes específics per eliminar aquesta pintura. Com per exemple esprais especials per fer neteja de grafitis. Aquest mètode el pots utilitzar en molts tipus diferents de superfícies, com per exemple: maó, pedra, marbre, fusta, metall, etc. També hi ha una altra solució més econòmica.

Per eliminar la pintura, pots elaborar la dissolució d’amoníac i aigua, i aplicar-la fregant amb un fregall de vidre. També en pots afegir vinagre i sabó. Abans d’aplicar-ho a tota la superfície, pots fer una petita prova prèvia en una zona més petita, per assegurar que el removedor químic no danya la superfície i/o empitjora el problema. Sempre has d’utilitzar mascareta i guants mentre apliques el removedor, per evitar la inhalació de vapors tòxics, ja que l’amoníac és un producte químic molt fort.

Rentat amb aigua a pressió

En aquest mètode pots contractar els nostres serveis. Les màquines de rentat a pressió combinen aigua amb un dissolvent específic en una proporció del 80%, per disminuir l’efecte nociu i abrasiu del dissolvent. Primer s’aplica aquesta barreja deixant que actuï a la paret durant uns vint minuts aproximadament. Aquest procés es repeteix diverses vegades de manera constant deixant un temps d’uns deu minuts entre una aplicació i la següent. Quantes menys vegades es faci, la neteja de grafitis serà molt més acurada.

Servicio Limpieza Grafiti NetService

Fins aquí el post d’avui. Esperem que us hagi servit d’ajuda aquests mètodes de neteja de grafitis. Tens algun dubte? Pots escriure’l als comentaris i t’ajudarem.

Per a més informació sobre els nostres serveis contacta amb nosaltres.