neteja de vidries NetService Maresme

Neteja de la llar: Consells pràctics a seguir.

Consells pràctics de la neteja de la llar 

Consells pràctics de la neteja de la llar des de NetService Maresme, empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la neteja de la llar i comunitats a la comarca del Maresme, empresa referent en el sector, et portem avui una sèrie de consells per mantenir la teva llar neta i en especial la neteja dels vidres, una feina poc agraïda i que sovint sempre deixem com última obligació a fer.

Netejar vidres sol ser una feina recarregant i que dóna mandra realitzar.

El més fàcil, especialment si disposes de poc temps per la neteja de la llar, és comptar amb un servei professional, que t’ajudi amb les tasques de la llar. I com no, amb la neteja dels vidres. Et recordem que a NetService Maresme tenim un servei de neteja de la llar per hores, que s’adapta a les teves necessitats de neteja de la llar. De manera setmanal, quinzenal o mensual, amb els horaris que vulguis i sense restriccions o condicions de permanència. Desde netejar la cuina i els vidres, a la bugada, neteja més general o només fer repàs dels banys. Ens adaptem a les teves necessitats per poder tenir una llar neta i polida.

Avui, per estalviar-te hores de neteja i euros del teu sou, et portem uns trucs per la neteja dels vidres de casa, trucs casolans que et faran la vida més fàcil i tenir uns resultats nets i uns vidres impecables.

Consells casolans per la neteja dels vidres com una empresa professional

1. Solució netejadora: Una solució netejadora eficaç és barrejar una part de vinagre blanc amb tres d’aigua calenta i barrejar-ho a consciència. Per a que no faci després molta olor a vinagre, prova d’afegir unes gotes de llimona.

Una altra solució efectiva és la barreja de dues tasses d’aigua, tres cullerades de vinagre blanc i mitja cullera de detergent líquid. Tot això ben mesclat i fent ús d’un spray, dóna un toc professional a la neteja de les teves finestres.

2. Filtre de café: Un truc eficaç per la neteja de vidres que fem les empreses de serveis professionals de neteja a les oficines y comunitats és utilitzar els filtres de cafè per netejar els vidres. Evitaràs ratllades i taques i estalvies de comprar draps i baietes per netejar els vidres.

3. Paper de diari: El teu amic ideal. Per netejar les finestres sense deixar marca alguna és usar diaris vells. Pots netejar amb ells els vidres sense por i et dóna un toc professional, ja que deixarà una petita capa invisible que farà que els teus cristalls siguin més resistents a la brutícia.

consell-neteja-vidries-empresa-de-neteja-netservice.jpg

4. Sempre es recomana netejar els vidres en dies ennuvolats, ja que la solució que facis servir per netejar els vidres s’ha de deixar una mica per atrapar tota la brutícia. Si és un dia assoleiat, pot provocar que la solució s’evapori abans i els resultats no quedin bé o deixi marques poc estètiques.

5.Sempre cal netejar de dalt a baix. El millor és usar una esponja porosa i netejar desde la part d’adalt fins abaix, evitant el degoteig de la solució netejadora. També ens pot ajudar molt un drap de microfibra, que ajudarà a polir el vidre quan estigui sec.

6.La pols en les persianes, un enemic pels nostres vidres. Per netejar-les i mantenir-les ben netes, ruixa les teves persianes amb un spray antisèptic.

7. Per últim, recorda aquest petit truc. Per netejar els vidres de forma correcta, primer neteja la part interior amb moviments horitzontals i la part exterior amb moviments verticals. Si quedessin marques després de fer-ho, és més fàcil de detectar i repassar.

Esperem que aquests consells et siguin útils. Et recordem que NetService Maresme és una empresa de neteja general i comptem amb un equip de professionals per a tot tipus de neteges. Contacta amb nosaltres si necessites un servei de neteja general de la llar, una neteja a fons de la cuina o netejar tot el pis si et mudes. Tot és possible amb nosaltres, experts en el sector de la neteja de llars i comunitats.