GRANS SUPERFICIES

OFICINES

COMUNITATS

POLIESPORTIUS

EMPRESA DE NETEJA A CALDES D’ESTRAC

NetService Maresme és tot un referent del sector de la neteja i poliment d’edificis i locals amb més de 30 anys en el sector. Es tracta d’una empresa familiar que a partir dels valors fundacionals ha anat passant de generació en generació, al costat de l’aportació de nous coneixements que ens permeten seguir creixent.

Disposem de personal qualificat i compromès per realitzar treballs de màxima qualitat. A més, utilitzem eines i maquinària d’última generació, que permet aportar un servei de proximitat  i molt competitiu.

Contractar una empresa de neteja a Caldes d’Estrac pot ser la millor opció per solucionar els problemes de neteja. Es tracta d’una oportunitat per donar-te el que necessites, temps i tranquil·litat. Una tranquil·litat que no només ve de la sensació de trobar-se els espais nets i endreçats sinó de la confidencialitat que necessites.

La finalitat de la nostra empresa és abarcar el màxim les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre principal objectiu.

CONTACTA’NS