Neteja d’escales al Maresme: La teva comunitat ben neta.

NetService Maresme està consolidada en el sector de la neteja d’escales al Maresme, amb més de 30 anys d’experiència, sent tot un referent al sector. Està especialitzada en la neteja integral de comunitats de veïns al Maresme, garantint uns resultats perfectes perquè la neteja no sigui motiu de disputa entre veïns.

Neteja d'escales al MaresmeLa neteja d’escales al Maresme és la nostra especialitat i sabem que la neteja és un factor diferencial de la imatge de l’habitatge, ja que és la imatge que veurem cada dia al arrivar a casa i aquelles persones que ens visitin. Donem un servei integral i de qualitat, compromesos amb la satisfacció de totes les necessitats de les nostres comunitats. El nostre servei de neteja d’escales al Maresme, de comunitats i portals de veïns, és un servei integral. És a dir, oferim els nostres serveis per a urbanitzacions, edificis, portals i comunitats de qualsevol mida.

El portal d’entrada de la comunitat de veïns sol ser el lloc de pas més freqüentat per persones i animals per les mateixes, embrutant les zones comuns diàriament i convertint-les en focus de bacteris i bruticies. Sabem com empresa de neteja que la imatge i neteja de la teva comunitat és la imatge de casa teva, una extensió de la mateixa, per tant, desde NetService ens preocupem per oferir-te un servei de neteja que s’ajusti a les teves necessitats.

El nostre personal està format específicament per aconseguir els millors resultats de neteja en el menor temps possible. D’aquesta manera podem oferir-te uns preus competitius pel pressupost de la comunitat. El nostre objectiu és oferir-te un servei d’excel.lència en la neteja d’escales al Maresme amb la teva completa satisfacció, ja que ens permet generar la confiança necessària per seguir creixent com a empresa.

Neteja d'escales al Maresme

Com empresa de neteja disposem de personal altament qualificat i compromès per a lliurar-li treballs de màxima qualitat. A més, utilitzem eines d’última generació, oferint un servei eficaç, proper i competitiu.

Desde NetService Maresme et portem una sèrie de consells per a que puguis planejar correctament la neteja de l’escala de la teva comunitat. Moltes comunitats encara es reparteixen la feina de tenir neta l’escala de veïns i et volem ajudar amb alguns consells per portar més fàcil aquesta feina:

 

  1. Planificar els temps de neteja: És important assignar els temps de neteja que fara cada veí i les funcions a realitzar. Si cada veí ha de netejar la seva part de la escala els divendres, tenir-ho present i sempre amb acords entre tota la comunitat.

 

  1. Llevar la pols un cop a la setmana: És important netejar i llevar la pols d’objectes a l’escala com extintors i plantes decoratives. També és important revisar les finestres de la comunitat, on també s’acumula pols si no en tenim cura sovint d’elles.

 

  1. L’ascensor: Una de les zones de pas més importants a la comunitat, si en tenim. Cal desinfectar els sòls, cristalls, botons i la porta interior i exterior. També cal llevar la pols acumulada en els focus amb un plomall.

 

  1. Recordeu l’ús adeqüat de productes de neteja per cada feina que farem, amb una correcta ventilació i no fent us de productes mixtos amb els quals es pugui crear una reacció química.

 

  1. La neteja d’escales, un lloc de pas molt freqüentat i exposades directament al carrer, en alguns casos, exposades a la climatologia que pot afectar el seu estat de conservació. Per la correcta neteja, recordeu de llevar la pols amb un aspirador si la comunitat fa ús de moquetes. Si no, primer llevarem la pols amb l’ús de mopes atrapa-pols. Seguidament, netejarem d’adalt cap avall i fregarem a continuació. Es recomana fer aquestes feines en hores de pas poc freqüent per evitar petjades i accidents. Sempre d’adalt cap abaix. Recordeu també les baranes, pel seu ús continuat al pujar i baixar escales.

 

NetService és una empresa de neteja amb més de 30 anys d’experiència en la neteja d’escales al Maresme i serveis associats, on la professionalitat i la cura de la nostra feina ens avala. Envians un email a Contacte NetService Maresme per a poder-vos oferir un pressupost adeqüat a la vostra comunitat i per la vostra tranquilitat, en deixar la feina i la cura de la vostra escala en mans de professionals.