neteja a la llar al nadal Maresme

Els 10 millors consells per la neteja del pis al Nadal: Serveis de neteja domèstica.

Arriva el Nadal i són festes on ademés de la nostra feina, hem de fer molts preparatius: Comprar regals, fer els dinars i sopars o decorar l’arbre de nadal, entre d’altres. Amb tota aquesta feinada, no tenim temps per la neteja de la llar, una feina que se’ns pot fer avorrida. És per això que empreses com Net Service Maresme tenen serveis de neteja domèstica, serveis de neteja de casa puntuals on pots rebre l’ajuda que necessites per tenir la casa ben neta en aquestes festes.

En aquestes festes, contractar una empesa de neteja al Maresme, pot ser la millor manera de tenir la casa a punt i ben neta. És la millor forma de donar-te el temps que necessites: temps i tranquil.litat per a poder passar les festes en familia. Aquesta tranquil.litat pot ser un regal propi de Nadal, un regal en sensacions de trobar-te la casa neta i amb la confidencialitat que necessites.

Aquesta tranquil.litat pot ser un regal propi de Nadal, un regal en sensacions de trobar-te la casa neta i amb la confidencialitat que necessites.

També Net Service Maresme ens porta els 10 millors consells per la neteja de la llar durant el Nadal, una guia definitiva per tenir la teva casa ben neta i poder gaudir dels teus sense preocupar-te de la neteja de la llar.

 

neteja a la llar al nadal Maresme

Consells per la neteja del pis al Nadal de serveis profesionals de neteja

1 Planificar la neteja Especialment en festes com nadal, que tenim poc temps per dedicar a la neteja de la llar. Hi han feines que es poden fer cada 15 dies, com netejar els armaris o els mobles, fer les finestres o repasar a fons el bany. Procura que aquestes feines les puguis fer abans i després de les festes, per tenir un pis ben net.

 

2 Fer una neteja més a fons a principis de Desembre. D’aquesta forma tindràs la casa ben neta per a les festes. Si no poguessis per feina, contractar una empresa de neteja per a fer la neteja de la llar o la neteja de vidres pot ser una solució ben fàcil. Com comentàvem abans, Net Service Maresme disposa d’uns serveis especifics per aquestes dates.

 

3 És temps de revisar els armaris i endreçar-los a la cuina. També és recomanable canviar els draps i fregalls que farem servir aquestes festes, per tenir la vaixella ben neta.

 

4 Aprofitant que hem de decorar el menjador, és una bona forma de fer una neteja a fons per a després poder possar la decoració i que quedi ben lluenta.

 

5 Escombrar i aspirar abans de treure la pols. Quan escombrem aixequem pols i bruticia, que pot caure sobre els mobles. També és important netejar d’amunt cap avall, ja que al netejar les parts superiors dels mobles o estanteries, la pols caura als prestatges inferiors. 

 

neteja a domicili al nadal maresme

6 A la cuina, és sempre millor escombrar després de sopar, així no s’acumulen restes de bruticia durant dies al terra. És recomanable utilitzar una estoreta davant dels fogons per cuinar. Estalviarem petjades de greix per tota la cuina.

 

7 Netejar el forn és molt senzill si el repasses primer amb un drap humit després de fer-lo servir, quan el greix encara està calent. Si deixes que es refredi, serà més dificil de netejar.

 

8 Fes servir vinagre als sanitaris un cop per setmana i abans i després de les festes de nadal a casa. Quedaran nets sense esforç.

9 Als banys, per a que els miralls no quedin entelats, fes servir un sprai i un drap que no deixi anar borrissols. Netejar també amb vinagre diluït i assecar amb paper de diari és un bon remei per tenir els miralls perfectes.

 

10 Elimina els pèls de les teves mascotes en una sola passada. Posat’ els guants de goma que fem servir per rentar els plats (secs) i frega amb ells els mobles. Eliminaràs de cop les pelusses que deixen anar les teves mascotes en un no res.

Tenir la casa neta al Nadal pot ser fàcil i un regal beneficiós per a tu. Regalar-te comoditat amb una empresa de neteja de la llar i amb un servei de neteja doméstica integral pot ser l’elecció perfecte per a tu i els teus. Empreses com Net Service Maresme t’ofereix serveis de neteja de a llar i altres com neteja de comunitats, tot per a poder tenir unes festes especials en bones mans.