QUI SOM

NetService Maresme està consolidada en el sector de la neteja i poliment d’edificis i locals amb més de 30 anys d’experiència, sent tot un referent en el sector. Es tracta d’una empresa familiar que ha anat passant de generació en generació, combinant els valors amb els quals es va fundar i que ens van fer ser on som, al costat de l’aportació de nous coneixements que ens permeten seguir creixent.

Disposem de personal qualificat i compromès per a lliurar-li treballs de màxima qualitat. A més, utilitzem eines i maquinària d’última generació, oferint un servei eficaç, proper i molt competitiu. És per això pel que el reconeixement de la majoria dels nostres clients avala la feina que realitzem.

L’objectiu fonamental de la nostra empresa és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre principal objectiu. Per a això, NetService té una infraestructura empresarial molt desenvolupada, en la qual el contacte directe amb tots els nostres clients és la nostra prioritat. Per això, cal posseir un gran coneixement tant del servei que es realitza com de les necessitats que puguin sorgir en qualsevol moment.

NetService és, actualment, una organització en expansió.Tenim una gran diversificació de serveis amb l’objectiu d’adaptar-los plenament a les necessitats particulars de cada client. El nostre equip, a més, treballa dia a dia cap a la satisfacció de les necessitats i expectatives dels clients, adaptant constantment la nostra organització a l’evolució de les necessitats tant dels que treballen amb nosaltres com d’aquells per als que NetService treballen.

Per això, tot i el ritme de desenvolupament d’aquests anys, NetService segueix sent una empresa fidel als seus principis, amb les persones com el nostre principal actiu, tant els nostres clients com els nostres empleats.

NetService té un ferm compromís amb la satisfacció final del client, i hem enfocat tots els nostres esforços en què aquesta es produeixi. Ens preocupem pels detalls, escoltant a cada client per atendre el millor possible a les necessitats particulars d’aquests. A més, gràcies al nostre equip humà i les nostres eines d’última generació, garantim la màxima qualitat en els acabats finals.

Som una companyia que mira cap al futur amb l’ambició d’un grup humà líder que creu en el seu treball i que ha aconseguit la confiança de la majoria dels seus clients a base d’esforç, vocació de servei, transparència i competitivitat.

Net service

Melany

Falour

Balim

Limpiezas pulido

EN NET SERVICES BARCELONA CONTAMOS CON MÁS DE
30 AÑOS DE EXPERIENCIA

NUESTROS OBJETIVOS

  • Garantizamos un óptimo grado de limpieza al mínimo coste
  • Aspecto ordenado
  • Limpieza higiénica
  • Respetamos al entorno y al medio ambiente

Contactans