Servei de neteja al Maresme: Serveis Integrals.

Servei de neteja al Maresme

NetService Maresme és actualment una empresa referent en el servei de neteja al Maresme, consolidada al sector de la neteja d’edificis i locals amb més de 30 anys d’experiència. Com a empresa de neteja capçalera en el sector dintre de la comarca, destaquen els nostres valors amb els quals es va fundar l’empresa amb tots els nous coneixements que ens ha permès creixer i evolucionar.

Els nostres serveis són variats i amb la nostra àmplia experiència, qualificació i factor humà, som capaços d’oferir la màxima qualitat en els serveis prestats. Un dels nostres objetius claus com a empresa de servei de neteja al Maresme és oferir l’òptim grau de neteja al mínim cost, adaptats a la mida de les necessitats de cada centre o instal.lació.

netservice_maresme_neteja

L’objectiu fonamental de la nostra empresa de servei de neteja al Maresme és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre principal objectiu. Per a això, tenim una infraestructura empresarial forta, en el qual destaquem el contacte directe amb els nostres clients, per a conèixer les vostres necessitats. D’aquesta manera podem donar la millor solució a les vostres inquietuts, ja que tenim un gran coneixement tant del servei que hem de realitzar com de les necessitats que puguin sorgir en qualsevol moment.

Destaquem els nostres serveis de neteja al Maresme, com neteja de la llar, neteja de vidres, neteja d’oficines, comunitats o grans superfícies, per les quals disposem de personal qualificat i compromès per a lliurar una feina de màxima qualitat. A més, sempre utilitzem eines i maquinària d’última generació, pel qual podem oferir un servei eficaç, proper i molt competitiu. El reconeixement dels nostres clients respecte als nostres serveis ens avala.

Actualment NetService Maresme és una empresa en creixement. Tenim una gran diversificació de serveis, ademés dels mencionats anteriorment, amb l’objectiu clau d’adaptar-los plenament a les vostres necessitats. El nostre equip treballa dia a dia desde la nostra seu a la comarca, per complir les vostres necessitats i cap a la satisfacció plena dels nostres clients, adaptant la nostra empresa als nous temps i evolucionant per oferir-vos la màxima qualitat i complir amb les necessitats dels nostres treballadors i clients.

Al Maresme, com ja hem dit, som un referent clau en el sector com a empresa de neteja, on sempre aconseguim la confiança de la majoria dels nostres clients mitjançant els valors de l’esforç, vocació de servei, transparència i competitivitat.

Com hem mencionat abans, tenim diversitat de serveis com a empresa referent, com la neteja de la llar a domicili, per exemple, en els quals sóm especialistes. La nostra àmplia experiència ens permet donar un servei òptim en els nostres serveis i ademés garantim que el personal assignat a un client sigui sempre el mateix, ja que d’aquesta forma garantim que la teva llar sempre estigui com tu vols, ja que el nostre personal assignat ja coneix els teus horaris i forma de tenir la llar a punt, pel qual et garantim una bona neteja i ademés la tranquil.litat d’un servei professional a la teva mida.

netservice_maresme_neteja_oficines

La neteja d’oficines a Maresme és un altre dels nostres serveis estrella, adaptat completament a les teves necessitats. La neteja adequada d’una oficina és essencia per a mantenir el benestar al lloc de treball. Amb una aparença neta, polida i fresca, ofereixes un espai de qualitat als teus treballadors i oferir una imatge correcta de la teva empresa.
Ademés, ens adaptem sempre als teus horaris i les teves necessitats, per a que ningú es trobi treballant sense interrompre l’activitat del centre. Si la teva empresa es troba al Maresme, confiar en els nostres serveis és sinònim de garantia i qualitat.

Alguns dels serveis i treballs que realitzem en oficines és la retirada d’escombraries i neteja de les papereres de loc, teure la pols en llocs com els sostres o les parets, utilitzant les eines adequades per a cada feina, com mopes amb microfibres, evitant que la pols es dispersi per la resta de la oficina. També ens encarregem de deixar ben polits armaris, taules, cadires, arxivadors i la màxima cura de la neteja de teclats, calculadores, telèfons, ordinadors… Tot el necessari per a mantenir una oficina ben neta i ordenada.

Si necessites una empresa de neteja al Maresme i de qualitat, possa’t en contacte amb nosaltres. T’oferirem la nostra gama de serveis disponibles i adaptats a les teves necessitats, per a que la neteja no sigui un mal de cap en el teu dia a dia, deixant aquesta feina en les nostres mans professionals. T’esperem.