Neteja d’oficines al Maresme

limpieza de oficinas en Barcelona

Especialistes en neteja d’oficines al Maresme

Una neteja adequada del seu lloc de treball és essencial per mantenir el benestar en l’ambient de l’oficina. Una aparença neta i fresca oferirà als professionals de la seva oficina una atmosfera de treball molt més agradable. A més, per al tracte amb clients és essencial salvaguardar una imatge correcta de l’empresa, començant per la neteja. Per això, en NetService hem desenvolupat el nostre servei integral de neteja d’oficines al Maresme, ​​adaptat completament a les seves necessitats.

Realitzem tot tipus de serveis de neteja i de manteniment segons les diferents necessitats de cada centre. Programem els horaris segons la conveniència de cada oficina, ja sigui als matins, a les tardes o les nits, permetent que la neteja en els despatxos i oficines es realitzi en els horaris en què ningú es trobi treballant, sense interrompre l’activitat del centre de treball i mantenir al mateix temps una neteja molt més escrupolosa. Amb el nostre servei de neteja d’oficines, el seu centre de treball lluirà sempre la millor imatge.

Per això, si es troba al Maresme no dubti en confiar en els serveis professionals de NetService per a la neteja dels despatxos i de les oficines de la seva empresa.

Sense cap dubte, NetService ofereix els millors serveis a l’hora de realitzar les tasques de neteja en oficines i despatxos del Maresme. Els nostres serveis s’ocupen de la retirada i la neteja de totes les escombraries i papereres del lloc, de la neteja de la pols en llocs com el sostre o les parets, utilitzant materials necessaris per a cada tipus de neteja, com mopes amb microfibres, evitant la difusió de la pols per els conductes d’aire,de la neteja de tot el mobiliari que es trobi en l’estada, incloent taules, cadires, armaris, arxivadors, etc.,de la neteja amb la màxima cura de teclats, calculadores, ordinadors, telèfons…

¡Contacta amb nosaltres!

Procedirem també a aspirar, escombrar, mopar o fregar el terra, cuidant sempre al màxim cada superfície i adaptant cada mètode de neteja a aquestes. A més, també es procedirà a la total neteja i desinfecció de banys, lavabos i sanitaris.

Els professionals de la neteja de NetService estan especialitzats en cada un dels serveis que es presta, perquè el seu treball, el seu negoci, el seu comerç, tingui l’aspecte que vostè i els seus col·laboradors es mereixen. Disposem de personal qualificat i compromès per a lliurar-li treballs de màxima qualitat. A més, utilitzem eines i maquinària d’última generació, oferint un servei eficaç, proper i molt competitiu. És per això pel que el reconeixement de la majoria dels nostres clients avala la feina que realitzem.

L’objectiu fonamental de la nostra empresa és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre principal objectiu. Per a això, NetService té una infraestructura empresarial molt desenvolupada, en la qual el contacte directe amb tots els nostres clients és la nostra prioritat. Per això, cal posseir un gran coneixement tant del servei que es realitza com de les necessitats que puguin sorgir en qualsevol moment.

Som una companyia que mira cap al futur amb l’ambició d’un grup humà líder que creu en el seu treball i que ha aconseguit la confiança de la majoria dels seus clients a base d’esforç, vocació de servei, transparència i competitivitat.

Si vol començar a disposar d’un servei de neteja altament eficaç i amb els preus més competitius, no dubti en trucar-nos.