coixin_neteja_netservice

Les sis coses de la llar que s’han de netejar i desconeixes.

Les empreses de neteja, sabem que a casa hi ha moltes coses que no som conscients que necessiten una neteja, són aquestes petites coses que fem servir cada dia i les que cal tenir en compte.

En aquest article parlarem de les sis coses de la llar que s’han de netejar i desconeixes.  Ja que sovint després de netejar l’habitatge, tens la sensació de que encara hi ha alguna cosa per polir, però no saps que. Y segur que més d’algun cop, t’has emportat una sorpresa… y no pas bona.

sis coses neteja llar netservice maresmePer tal de controlar, eliminar i netejar la brutícia i els bacteris al nostre domicili que freqüenten el nostre entorn dins la llar, es imprescindible realitzar tasques  de neteja diàriament i sinó, un parell de cops per setmana. Algunes d’aquestes accions son com per exemple: netejar les zones comunes com el menjador, netejar la cuina, els finestrals i la pols de segons quins llocs determinats, etc.

Però el fet és que ja pots fer l’esforç de netejar tant com puguis, que et pots trobar brutícia en llocs  molt peculiars, zones concretes de casa i sobre objectes que utilitzem durant el dia a dia i no en som conscients i que els serveis de neteja profesional a domicili sempre  fan.

Sis coses de la llar que s’han de netejar.

El primer de tots es troba a la cuina, hi segur que ja te’l imagines… sí, és el cub de la brossa. I el mencionem en primer lloc perquè es on es llencen tots els restos de menjar i altres components orgànics. Les empreses de neteja sempre veiem aquest objecte brut i es que a les cases no es fitxen en aquest punt, per aixo el nostre servei de neteja a domicili el te en compte. cub_brossa_neteja

El cas de que aquest objecte tingui tanta rellevància, es bàsicament perquè no sempre ens hi fixem, pero normalment queden restos de menjar i begudes tant dins com pel contorn de la seva estructura. És per això que creiem fundamental dedicar-li especial atenció  i temps per netejar-lo adequadament.

En segon lloc, sense desplaçar-nos de zona, cal parlar del rentaplats, ja que aquest electrodomèstic no té la capacitat de netejar-se a si mateix.

La major part de les vegades, dins l’interior d’aquesta màquina hi queden bactèries, residus de menjar i sobretot grasses. Per tant, hem de dedicar temps a netejar-lo amb desengrassant o altres components químics,   perquè amb el temps és possible que el rentaplats acabi perdent potència i efectivitat alhora de netejar els plats.

A més a més, de despendre aquell olor que tant de fastig ens fa a tots.  

Les coixineres, son un altre objecte que  s’ha de tenir en compte. Esperem que no siguis al·lèrgic als  àcars, perquè sinó, ho tens molt complicat. El fet és que els coixins son un dels elements de la llar i en concret del dormitori, que més pols acapara. A NetService Maresme fem neteja a la llar  com a la apartaments turistics  i recomanem   rentar el coixí cada setmana i si pot ser netejar-lo amb un detergent extra suavitzant dos vegades seguides, per assegurar-nos de que queda completament net.

Un altre element a tenir en compte i que se’ns passa per alt, son els panys de les portes. Es un element que s’utilitza diàriament per les diferents persones de la casa. De fet, netejar-lo és ben senzill. Només s’ha d’utilitzar un drap amb desinfectant o un mocador. coixin_neteja_netservice

Els finestrals o vidres exteriors de la façana, també son una de les sis coses de la llar que s’han de entejar i desconeixes. Perquè, deixant a part que son zones on no tenim tanta facilitat de neteja, sempre queden brutes per la pluja o el mal temps y es requereix de l’ajuda d’un professional per netejar-los. Aixó es especialment sensible a apartaments turistics.

I per últim, però no menys important, ens trobem amb un dels elements o llocs més curiosos de la llar que poques vegades hem pensat en netejar. Parlem ara dels interruptors elèctrics, una de les coses que tenim més  a mà i que té força tendència a embrutar-se.

I fins aquí les sis coses de la llar que s’han de netejar i desconeixes i que son imprescindibles per tenir el teu habitatge ben net i pulit. També pots ampliar informaciò de cada cuant de temps hi ha que netejar les diferentes zones de la llar. Així que si et sents identificat després de llegir aquest article, no dubtis en enviar un missatge a Contacte NetService Maresme amb la nostra empresa de serveis de neteja del maresme. 

NetService Maresme, la companyía puntera líder en la implantació de nous sistemes i tecnologies de neteja.