Mantenir el sòl

Mantenir el sòl del nostre habitatge o del nostre lloc de treball en perfecte estat pot no ser una tasca fàcil. Anys d’ús, en els quals s’han pogut aplicar productes no adequats han pogut danyar les nostres superfícies.

Per sort, no està tot perdut, i avui NetService us explicarem alguns dels nostres secrets profesionals de empresa de neteja per tenir cura i reparar els principals tipus de sòls.

El primer és fer-se amb el producte adequat, ja que d’altra manera procedirem a degradar els materials amb productes que puguin ser més abrasius per a mantenir el sòl que el que la pròpia superfície pugui tolerar. Així, doncs, en multitud d’establiments podràs trobar el producte de poliment adequat segons la superfície a tractar: ​​ceràmica, marbre, rajola …

A continuació, convé utilitzar eines especialitzades en poliment, si pot ser elèctriques i amb capçal oscil·lant, ja que atorgaran un resultat molt més brillant que li permetrà fins i tot reflectir-se.

Si a més el que necessites és tornar la brillantor als sòls que han estat malmesos, hi ha 3 procediments diferents que pot utilitzar.

Pulsa aquí para añadir un texto

pulimentar suelos

  • Revestimient/Abrillantador

    Els revestiments o abrillantadors que s’usen són ceres, acrílics, o preparats que es col·loquen sobre la superfície. La missió d’aquests revestiments és la de proveir d’una capa extra que és la que es va a espatllar en comptes del sòl. És una capa de sacrifici. Els abrillantadors són econòmics i senzills d’aplicar.

  • Cristal·lització

    La cristal·lització és una tècnica amb la qual el que vas a aconseguir és la reposició de la brillantor tapant els porus i aconseguint que cristal·litzi el material, creant una capa nova d’un material.

  • Polit

    El polit com a tal és el procés pel qual es poleix el sòl eliminant les ratllades. S’utilitza una polidora i en moltes ocasions un producte que accelera el polit, com en el cas del marbre amb l’àcid oxàlic.

LES PROMOCIONS QUE BUSCAVES … A LA PALMA DE LA MÀ.