GRANS SUPERFICIES

OFICINES

COMUNITATS

POLIESPORTIUS

EMPRESA DE NETEJA A ALELLA

NetService Maresme és una empresa amb més de 30 anys d’experiència, consolidada en el sector de la neteja i poliment d’edificis i locals. Es tracta d’una empresa familiar que ha sabut combinar els valors amb els quals es va fundar i que ens van fer ser on som, amb la incorporació d’avanços que ens permeten continuar creixent.

La finalitat de la nostra empresa és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre primer objectiu.

Disposem de personal del tot qualificat i compromès per a lliurar-li treballs de màxima qualitat. A més, fem servir eines i maquinària d’última generació, oferint un servei eficaç, proper i molt competitiu.

Contractar una empresa de neteja a Alella és el més aconsellable per tractar les tasques de neteja. Pot ser la millor oportunitat per donar-te el que necessites, temps i tranquil·litat. Una tranquil·litat que no només ve de la sensació de trobar-se els espais nets i ordenats sinó de la confidencialitat que necessites.

CONTACTA’NS