GRANS SUPERFICIES

OFICINES

COMUNITATS

POLIESPORTIUS

EMPRESA DE NETEJA A ARENYS DE MAR

NetService Maresme està consolidada en el sector de la neteja i poliment d’edificis i locals amb més de 30 anys d’experiència. Es tracta d’una empresa familiar que ha anat passant de generació en generació, combinant els valors amb els quals es va fundar amb l’aportació de nous coneixements que ens permeten continuar avançant.

Contractar una empresa de neteja a Arenys de Mar pot ser la millor manera de tractar les tasques de neteja. Pot ser la millor oportunitat per donar-te temps i tranquil·litat. Una tranquil·litat que no només ve de la sensació de trobar-se els llocs nets i ordenats sinó de la confidencialitat que necessites.

Tenim treballadors compromesos que poden oferir tasques de màxima qualitat. A més, utilitzem estris i maquinària molt innovadora i un servei molt competitiu. És per això pel que el reconeixement de la majoria dels nostres clients avala la feina que realitzem.

L’objectiu fonamental de la nostra empresa és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, sent la seva satisfacció el nostre principal repte.

CONTACTA’NS